Het controlepaneel is volledig vernieuwd

Voor het beheren van uw webhosting maakt u bij We Care Hosting gebruik van het DirectAdmin controlepaneel. Deze omgeving was niet responsive en dus onbruikbaar op een mobiele telefoon en was ook zeker wel toe aan een nieuwe moderne look.De nieuwe skin voor DirectAdmin die wij voortaan gebruiken heet 'Evolution' en dit is een ware metamorfose. Kijk ... Lees verder »

12th Nov 2019
Wij accepteren nu Apple Pay en Credit Cards

Naast iDeal en PayPal accepteren wij sinds vandaag twee nieuwe betaalmethoden, namelijk diverse credit cards en de nieuwe betaaldienst Apple Pay. Apple Pay is de nieuwe dienst van Apple en is sinds 11 Juni 2019 beschikbaar in Nederland. Met Apple Pay kunt u contactloos betalen met uw iPhone, iPad, of Apple Watch bij diverse winkels en webwinkels. ... Lees verder »

8th Aug 2019
Onbeperkt dataverkeer en PHP 7.3

Zoals u van ons gewend bent gaan wij altijd met de tijd mee. Daarom hebben wij vandaag al onze webhosting pakketten bijgewerkt met onbeperkt dataverkeer. Je dataverkeer blijft wel inzichtelijk via het controlepaneel maar accounts worden niet meer automatisch geschorst bij een forse overschrijding. Dit is nog niet alles, alle pakketten worden ... Lees verder »

8th Jan 2019
Update over ons Privacybeleid

Het is u vast niet ontgaan: de nieuwe privacy wetgeving gaat binnenkort van kracht. Ook We Care Hosting hecht veel waarde aan het beschermen van uw privacy en de persoonlijke gegevens die u aan ons verstrekt. Daarom leggen we u in ons aangepaste privacybeleid nog duidelijker uit waarom en op welke manier we uw persoonsgegevens verzamelen en ... Lees verder »

23rd May 2018