Opzeggen van onze diensten

Al onze diensten hebben een opzegtermijn van 30 dagen. Er wordt 30 dagen voor de looptijd eindigd automatisch een nieuwe factuur aangemaakt. U kunt dus alleen opzeggen wanneer u nog geen factuur heeft ontvangen. Bij een opzegging wordt uw abonnement of domeinregistratie automatisch per einde looptijd beëindigd, tenzij de opzegtermijn van 30 dagen is verlopen.

Opzeggen Webhosting en/of SSL Certificaten
Bezoek de pagina Mijn Webhostingproducten & Services en klik op het product dat u wilt opzeggen. Vervolgens drukt u op 'Vraag opheffing aan'.

Opzeggen Domeinregistratie
Bezoek de pagina Mijn Domeinnamen en klik op het domein dat u wilt opzeggen. Vervolgens drukt u op 'Deactiveer automatische verlenging'.