SSL CERTIFICATEN

Renewable Energy

Uitleg over SSL Certificaten

SSL (Secure Socket Layer) is een wereldwijde standaard om een veilige overdracht van gegevens tussen webservers en browsers te garanderen. Dit protocol maakt meestal gebruik van een derde partij, een Certificate Authority, die de identificatie van uw website en klanten verzorgt. Zonder SSL kunnen alle computers/servers waar de gegevens via verstuurd worden vertrouwelijke informatie zoals credit card gegevens en sofi-nummers achterhalen. SSL zorgt voor een versleuteling van deze gegevens zodat u en uw klanten een veilig gevoel hebben bij het gebruik van uw website. Wij maken onderscheid tussen twee soorten SSL-certificaten, namelijk Shared en Private SSL.

Shared SSL Certificaat

Met een Shared SSL Certificaat (gedeeld) maakt u gebruik van een We Care Hosting domein en is uw veiligheid nooit gegarandeerd. Wanneer uw klanten een met SSL beveiligde pagina op uw website openen zullen zij mogelijk een waarschuwing krijgen over een eventueel onveilige verbinding. Deze waarschuwing wordt veroorzaakt omdat uw domein niet overeenkomt met het certificaat. Natuurlijk weet u wel dat het certificaat veilig is maar uw klanten weten dat niet. Wij bieden enkel Shared SSL aan bij onze Budget Hosting voor eenmalige installatie kosten van € 10 ,-.

Private SSL Certificaat

Een Private SSL Certificaat (privé) zal gebruik maken van uw eigen domein en zal niet leiden tot een waarschuwing aan uw klanten. Een eigen SSL Certificaat heeft de voorkeur bij e-commerce websites omdat een SSL-waarschuwing kan zorgen dat uw klanten zich ongemakkelijk voelen bij het invoeren van credit card informatie op uw website. Wij verkopen Private SSL Certificaten van Comode, Trawte, Verisign en Geotrust vanaf € 25 ,- per jaar. Als u wilt dat wij uw eigen SSL Certificaat installeren rekenen wij eenmalig € 50 ,- installatiekosten. Voor het gebruik van Private SSL heeft u ook een statisch IP nodig.

Renewable Energy

Bestel een Shared of Private SSL Certificaat

Neem alstublieft contact op met onze klantenservice voor advies over uw keuze van SSL Certificaat. Wij helpen u graag bij uw beslissing en kunnen de SSL installatie voor u in orde maken. Shared SSL wordt alleen aangeboden bij onze Budget Hosting en Private SSL enkel bij onze Business Hosting.