t

OVER WE CARE HOSTING

Renewable Energy

Onze Hosting-filosofie

Onze hosting-filosofie is om de best mogelijke klantenservice te bieden met klimaatvriendelijke webhosting. Onze klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar! Tevens hanteren wij een maximum aantal gebruikers per server zodat u nooit het slachtoffer wordt van een langzame webserver. Terwijl andere hosts proberen de goedkoopste te zijn door te bezuinigen op klantenservice bieden wij toch dezelfde scherpe prijzen. Meer informatie over onze groene webhosting..

We Care Hosting is een product van Scriptoy

Scriptoy is een Internetbedrijf, gevestigd in Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in Web en Game Development, alsmede SEO Marketing en het ontwerpen van huis-stijlen. Scriptoy is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Groningen (01171073).

Renewable Energy

Contactformulier

Als u een vraag heeft over een bestaande We Care Hosting account kunt u contact met ons opnemen via onze support pagina.

Telefoon: 06 11350550

Email:
Om spam te voorkomen willen wij u vragen om alstublieft het onderstaande formulier in te vullen. Een support-ticket wordt vervolgens automatisch aangemaakt en er wordt een copy naar uw e-mail verzonden. Bedankt voor uw begrip!

Scriptoy Kantoor:
Dorpsstraat 1
9311 PS NIEUW-RODEN

 

 

Naam

E-mail

Telefoon


Onderwerp

Bericht

  Woord overnemen a.u.b.

Ontvang een copy