OVER GROENE WEBHOSTING

Renewable Energy

Is uw website klimaatvriendelijk?

Computers gebruiken energie. Ook alle servers die er voor zorgen dat uw email over de hele wereld verstuurd wordt, veel stroom. Energiegebruik door het Internet wordt geschat op 152 biljoen kilowattuur per jaar. Dat vertaalt zich in ongeveer 2 procent van de totale menselijke CO2-uitstoot, of de totale CO2-uitstoot in de luchtvaartindustrie.

Klimaatverandering is echt! En het is nu aan de gang!

Groene webhosting een belangrijke stap in het tegen van klimaatverandering. Onze servers zijn 100% afhankelijk van groene energie. Tevens worden onze servers op een innovatieve manier gekoeld en daardoor wordt het energieverbruik van onze servers drastisch vermindert. Zo dragen wij bij aan het verminderen van de opwarming van de aarde. En toch bieden wij dezelfde concurrerende prijzen als niet groene hosts.

Zeg het voort!

Wanneer uw website groen is wilt u dit waarschijnlijk delen met de hele wereld! U kunt de onderstaande afbeelding weergeven op uw website zodat uw bezoekers weten dat u zorg draagt aan een schoon milieu. Om deze afbeelding op uw website te plaatsen dient u de html-code over te nemen. Als u gebruik maakt van ons Partner-programma kunt u de ook uw partner-url toevoegen. Als u hulp nodig heeft bij het toevoegen van deze afbeelding aarzen niet en neem contact met ons op!

Green Web Hosting
<IMG SRC="http://www.wecarehosting.nl/banners/wecare-234x60-01-nl.jpg" WIDTH="234" HEIGHT="60" ALT="Groene Webhosting" BORDER="0">